Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noelia Faus Uris

Noelia Faus Uris

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

Naix a Cocentaina a l´any 1975, germana de músics fundadors de l´Ateneu Rafa i Simeón Faus, va començar els estudis de música a l´Escola de l´Ateneu Musical en l´any 1985, on va estar present a la primera classe que es va fer en l´Ateneu amb el seu germà Rafa Faus.

Seguidament, comença amb les classes de Flauta Travessera amb Mila Botella en l´escola de l´Ateneu, continua a l´Academa de Música Lucentum d´Alacant amb Marcos Chirivella i posteriorment al Conservatori Superior de Música Oscar Esplà amb Tomas Estornell i Francisco Cintero. Continua els estudis  a l´Ácadèmia Allegro en València amb Mª Dolores Tomas i es desplaçà a Madrid per finalitzar els estudis al Real Conservatori amb Manuel Guerrero.

Com a professora ha impartit classes de Flauta i Solfeig a l´Escola de l´Ateneu, Escola Comarcal de Musica del Comtat, Centro de Estudios Musicales de Madrid, Academia de Musica Fama de Madrid, Academia La Caja de Musica de Madrid, The Music House de Marbella i al Liceo Artístico de Marbella.

Ha realitzat cursos i classes magistrals amb Jose Sotorres, Vicente Sempere, Viçens Prats, Joaquín Jericó, Manuel Guerrero, Claudi Arimany, Jean Pierre Rampal, J.Keinstz, etc..

A format part de la Banda Ateneu Musical des de l´any 1987, component de difernts grups de cambra i orquestres dels conservatoris, component de l´Orquestra de Flautes de Madrid, de l´Orquesta Sinfonica del Ajuntament de Madrid, Orquesta de la Compañia Tela-Katola productora de musicals i de l´Orquestra de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid entre altres.

 

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta