Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Events de l'Ateneu www.ateneumusical.org Presentació ARRÒS MOVIE

Presentació ARRÒS MOVIE

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Març
15
2011
 Presentació ARRÒS MOVIE
Ateneu Musical

Este cop em dirigeixo a vosaltres per un motiu molt especial. Amb Compartir Dóna Gustet anem a fer una pel·lícula rodada en el Comtat i en l'Alcoià que intentarà retratar les nostres terres, costums, gens, música, dialectes, expressions... Nem a fer una pel·lícula per a deixar-li clar a tots que es la millor terreta del mon i que està siguen assetjada, malauradament, com tots els llocs. Volem fer este llargmetratge d'una manera orgànica amb nosaltres mateixos i per tant el més coherent possible amb la nostra manera de pensar i de fer, i coherent amb el discurs comunitari que defèn la peli en la qual també participareu.El pròxim dimarts 15 Març a les 20h  a la seu de l’Ateneu musical contestà us presentarem el projecte ARRÒS MOVIE i us convidem amb molta il·lusió.La presentació tindrà 4 parts:

-Presentació del projecte on explicarem el guió (la història), quina es la nostra manera de fer i perquè era el següent pas inevitable de CDG.

-El rodatge durarà un mes i es farà entre maig i juny. Per tant us proposem de participar directament en aquesta aventura. En parts molt pràctiques i concretes o altres de més artístiques i sugerents.

-Aprofitaré també  per a parlar de la cooperativa integra (aquí teniu una direcció
http://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/pages/view/204/on están els principis bàsics) i si es veu interessant es podria convidar a Enric Duran a baixar per a que ens expliques en més detalls en què consisteix i com es podria fer.

- També parlarem del Crowdfunding que es una nova manera de finançar projectes artístics i socials. Ací va la web on podeu apollar el projecte i informar-vos de quins son les recompenses que podeu rebre: VERKAMI.COM.

Una de les recompenses es una paella per a 30 que et cuinem en ta casa i te la menges tu amb els teus amiguets. Ací un vídeo de la última que vam fer: http://vimeo.com/20295622Fort abraç!

marquet.


Compartir Dóna Gustet

http://compartirdonagustet.net

Vinga Va!

Galeria d'Imatges

Calendari d'events

<<mayo de 2024>>
lunmarmiéjueviesábdom
29301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

12
3456789

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta