Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Escola de l'Ateneu www.ateneumusical.org I Curs de Direcció José Insa Martínez 2008

I Curs de Direcció José Insa Martínez 2008

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

L'Escola de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina ha decidit reprendre l'organització de cursos especialitzats en la formació dels futurs professionals de la música sota la direcció d'un dels seus membres més destacats, el prestigiós director Ignacio García Vidal. Una iniciativa que considerem de gran interés i de la que li oferim tota la informació, a fi que facilite la seua publicitat a aquelles persones que puguen estar interessades.


Hem assumit esta iniciativa després de l'èxit que va suposar per a l'Ateneu l'organització en els anys noranta dels cursos d'estiu impartits pels solistes de l'Orquestra Nacional d'Espanya i Orquestra de RTVE, i, ja en esta dècada, els Cursos Internacionals de Percussió. Per ells van passar més d'un miler d'alumnes que guarden, així ens consta, un molt bon record de l'experiència professional i personal que els va suposar. En esta ocasió hem decidit fer un pas més enllà en una disciplina en què hi ha un gran buit educatiu dins dels centres, la de la direcció musical. Tenim la fortuna de comptar per a esta iniciativa amb el jove però reconegut mestre Ignacio García Vidal, format en els seus inicis en esta escola, que ha aconseguit confeccionar un dels currículums més envejables. En esta primera edició també comptarem amb la ponència d'un director i músic amb una gran experiència, Miguel Moreno Guna que compagina la direcció de la Banda Primitiva de Llíria junt amb la seua activitat docent i interpretativa.


Per a complementar les seues ensenyances de forma pràctica comptem amb la col·laboració de la plantilla de la Societat Ateneu Musical, una banda que va nàixer en 1985 i compta amb una plantilla estable de 70 músics, gran part d'ells estudiants de nivell mitjà i superior, amb gran inquietud i ànsies de prosperar. Cal destacar que el primer director va ser José Insa Martínez, a qui s'ha volgut rendir un reconeixement públic amb el nom d'esta nova iniciativa. També han dirigit a la banda batutes de reconeixement internacional com Josep Vicent Egea, José Rafael Pascual, Ramon Garcia, Cristóbal Soler, Joan García Iborra, Ferrer Ferran, Richard Scoot-Cohen, Enrique Alborch o Ignacio García Vidal entre altres. En l'actualitat el director titular és José Vicente Algado Climent.

Descàrreges Relacionades

Calendari d'events

<<mayo de 2024>>
lunmarmiéjueviesábdom
29301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

12
3456789

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta