Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org L’ATENEU POSA FI ALS ACTES EN HONOR A LA PATRONA AMB EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA.

L’ATENEU POSA FI ALS ACTES EN HONOR A LA PATRONA AMB EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA.

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook

"La cita musical comptarà amb l’actuació de la Banda Jove de l’Ateneu que realitzarà la 1a part i amb l’Ateneu Musical que actuarà en la 2a amb un espectacular programa".


La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Santa Cecília el pròxim dissabte 26 de novembre de 2016 a les 19.00h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. Aquest concert final culminarà una gran quantitat d’actes realitzats durant aquest mes de novembre. El passat diumenge 13 començaven els actes amb el Tradicional partidet Fusta-Metall i amb un Concert de Cambra realitzat pel metall i la percussió de la banda. Aquest diumenge 20 es va realitzar la tradicional Arreplegada de Nous Músics, on sis nous membres entraren a formar part de la banda; un acte molt emotiu per a tots els presents. Ja de vesprada era el torn dels Clarinets i Saxos de la societat, que interpretaren un programa variat per a finalitzar els cicles de concerts de cambra. Aquest dissabte 26 es realitzarà el Concert de la Banda Jove i l’Ateneu Musical, així com el tradicional sopar de germanor.

El programa constarà de dues parts ben diferenciades: en un primer lloc, a la primera meitat del concert, la Banda Jove de l’Ateneu interpretarà el pasdoble Consuelito Perez de Gustavo Pascual Falcó, una peça agradable a la vegada que coneguda per obrir boca. En segon lloc, la banda jove interpretarà Beyond the sea de Jack Lawrence. Cantabile for winds serà la següent obra a interpretar, de Rob Ares i per a finalitzar la primera part Dakota de Jacob the Haan. La Banda Jove actuarà baix la batuta de Joan Soler.Abans de començar la segona part on actuarà l’Ateneu Musical, els nous membres de la banda rebran un xicotet reconeixement i s’incorporaran a la mateixa per a interpretar junt amb la resta de músics un programa d’alt nivell.


En primer lloc el pasdoble del nostre company Iñaki Lecumberri Cambs Brisas del Tea, un pasdoble que tracta de traslladar la sonoritat del pasdoble clàssic gallec. En segon lloc A Pedra da Serpe de Jose Luis Represas Carrera. Aquesta obra pretén reflectir la grandiositat i la importància dels Petroglifos en la localitat gallega de Campolameiro. I per a finalitzar Expedition d’Oscar Navarro, un poema sinfònic inspirat en un viatge a l’Antàrtida. Una espectacular obra que de segur farà gaudir a tots els presents. La banda actuarà sota la direcció de David Payà Gea.


De segur un gran espectacle musical que posarà fi a unes setmanes amb una gran quantitat d’actes i on els músics de la societat s’hi han empleat a fons perquè els socis i simpatitzants de la Societat gaudesquen de la música.


Galeria d'Imatges

Calendari d'events

<<mayo de 2024>>
lunmarmiéjueviesábdom
29301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

12
3456789

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta