Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org EL COMPOSITOR RAMÓN GARCIA I SOLER REP LA MEDALLA DE LA CIUTAT FRANCESA DE MIMIZAN

EL COMPOSITOR RAMÓN GARCIA I SOLER REP LA MEDALLA DE LA CIUTAT FRANCESA DE MIMIZAN

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

El passat 5 de maig, el compositor valencià Ramon Garcia i Soler va ser guardonat amb la medalla de la ciutat francesa de Mimizan, màxim reconeixement que concedeix la població de la regió de l’Aquitània francesa a les personalitats més destacades en l’àmbit cultural. 

El lliurament va tindre lloc al teatre Le Parnasse, dins de la 38a edició del ‘Festival de Primavera’, que organitzava la banda de música de la població del sud-oest de França, la Sirène de l’Océan, arran de la participació del compositor d’Atzeneta d’Albaida en aquest concert, en qualitat de director convidat. 

En l’acte es va estrenar per primera vegada a França el pasdobleFelo dirigit pel mateix compositor. Aquesta obra va meravellar una de les components de la banda francesa el passat juliol al Palau de la Música del cap i casal, quan en la darrera edició del CIBM de 2011 la banda de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador, sota la batuta de Ramon Garcia, va encetar las seua participació en l’esmentat certamen. Arran d’aquest encontre, s’establiren nusos d’enllaç entre la banda francesa i el compositor valencià, que han materialitzat amb la visita d’aquest al festival de bandes que anualment es realitza a Mimizan i que compta amb la presència de dues formacions musicals de la regió aquitana. 

Amb aquest guardó, el director valencià suma un altre èxit a la seua dilatada carrera compositiva, integrada per obres d’una gran qualitat estilística per a tot tipus de formacions musicals: banda, grups de cambra i/o vocals, orquestra simfònica... alhora que suposa un reconeixement al seu bon fer com a director que traspassa les fronteres del nostre país.

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta