Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org FRANJO REIG INSA ES ELEGIT NOU PRESIDENT DE L’ATENEU MUSICAL, QUE INICIA UNA NOVA ETAPA

FRANJO REIG INSA ES ELEGIT NOU PRESIDENT DE L’ATENEU MUSICAL, QUE INICIA UNA NOVA ETAPA

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

La nova Junta Directiva combina experiència i renovació i pretén donar un “nou impuls” a la societat musical fundada en 1985 per José Insa Martínez


Franjo Reig Insa ha sigut elegit nou president de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina, en substitució de José Javier Alvado Serrano, qui recentment havia acabat el seu manament de dos anys al front de l’entitat. Franjo Reig és músic percussionista i va entrar a formar part de l’Ateneu en 1987. És un emprenedor i una persona molt vinculada al món festiu i associatiu de Cocentaina. A més, és nebot del director fundador de l’Ateneu, José Insa Martínez, i cosí del prestigiós compositor i director Josep Vicent Egea Insa.


La resta de la Junta Directiva combina experiència i renovació, i està formada per Simeón Faus com a vicepresident, Natxo Pascual com a secretari, Antonio Sánchez com a tresorer, Verònica Blasco com a delegada i les germanes Àngela i Berta Iñíguez de vocals. Com a coordinador de l’Escola de Música i Banda Jove figura Raül Richart. L’organigrama es completa amb nombrosos col·labordors que assumiran diferents àrees de gestió.


El nou president ha anunciat la intenció de  donar un “nou impuls” a l’Ateneu Musical en esta nota etapa, en la que “hem de saber aprofitar el millor del nostre passat i adaptar-nos a les noves circumstàncies i reptes que se’ns plantegen per al futur”. Franjo Reig ha manifestat que “l’Ateneu compta amb una gran ferramenta per a assolir els seus objectius: l’esperit dels seus inicis, la il·lusió, la motiviació i l’esforç”.


Assessorament professional


Un dels principals objectius de la nova Junta Directiva és crear grups de treball i donar participació directa en el funcionament intern als diferents músics professionals que han eixit de l’Escola de l’Ateneu. És per això que s’ha creat un comité assessor integrat per Josep Olcina, Jaume Gavilán, Josep Vicent Egea Insa, Iñaki Lecumberri i Ignacio García Vidal entre altres.

Calendari d'events

<<mayo de 2024>>
lunmarmiéjueviesábdom
29301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

12
3456789

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta