Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org Ja som al PADICAT!

Ja som al PADICAT!

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook

Després d’una llarga temporada d’espera, el web de la Societat Ateneu Musical ja forma part del PADICAT.


El web de l’Ateneu, va ser creat l’any 2005 per un músic i membre de la banda, Raül Richart, actualment director de l’Escola de Música. Posteriorment, aquest mateix any fou nominada als premis Euterpe de la música.

El motiu de la creació del web va ser la difusió de la historia i activitat de la banda per tot el territori nacional i internacional, així com també mantindre a tots els membres, músics i simpatitzants de la banda al dia de totes les activitats que tant la banda, l’escola com la societat poguera realitzar.

Al setembre de 2008, s’estrena el nou web. Un web totalment diferent a l’anterior, en el qual s’introdueix una nova secció, la Intranet. En aquesta secció, cada usuari s’ha de registrar mitjançant un administrador, i allí es podran veure, per exemple, documents interns de la banda, un fòrum per temàtiques distintes, o activitats que no són de difusió pública.

Després d’un any de moltes remodelacions i una suma de temps incalculable per a crear la nova web, es decideix que aquesta forme part del projecte PADICAT, concretament es data el 23 de setembre del 2008.

Aquest projecte és pioner en Espanya i de referència a Europa i està gestionat per la Biblioteca Nacional de Catalunya.

PADICAT es basa en l'aplicació d'una sèrie de programes informàtics que permeten la captura, l'emmagatzematge, l'organització, la preservació i l'accés permanent a les pàgines web publicades a internet. Estem parlant d’un arxiu de recursos digitals, que en l’actualitat ja compta amb una quantitat de 100.000 pàgines web capturades en diverses edicions, que possiblement signifiquen uns 50 milions d'arxius i 30 Terabytes de volum.

Després de casi 1 any i mig d’espera i coincidint amb dates tant senyalades per a la banda, ja que enguany celebrem els 25 aniversari de la nostra fundació, la junta avaluadora del PADICAT ha acceptat el nostre recurs web en el seu projecte.

En l’actualitat la pàgina web de l’Ateneu Musical és pionera pel que fa als webs d’altres entitats musicals de la Comunitat Valenciana, ja que és la primera  en formar part del PADICAT i ja l’ha podem trobar activa a la pàgina web del projecte  www.padicat.cat

 

Signat:

Verónica Blasco Marin

Galeria d'Imatges

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta