Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org La Societat Ateneu Musical enceta una nova etapa

La Societat Ateneu Musical enceta una nova etapa

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

Una vegada acabades les celebracions del 25 Aniversari de l’Ateneu Musical, ens disposem a encetar una nova etapa d’aquest Aniversari que ha suposat un gran esforç però també gran il·lusió, alegria i, com no, un any ple de música.


L’actual junta directiva va començar a constituir-se a partir de l’Assemblea General que te lloc una vegada a l’any, formada per un total de 9 membres, tots ells músics de la banda. La nova directiva comptarà amb la presidència de Rafael Faus, anterior president de la legislatura passada i  Antonio Cervera com a vice-president. Noemí Soler serà l’encarregada de la comissió econòmica i Franjo Reig correspondrà al càrreg de delegat. Milagro Lirios Brotons serà la persona que s’encarregue de la secretaria i Josep Maria Olcina coordinarà tota la part artística junt al director Iñaki Lekumberri. La gestió i organització dels concerts de la banda estaran a càrrec de Verónica Blasco i Neus Blasco, aquesta última també responsable de premsa. Per finalitzar Juan Andrés González tindrà la funció de mantindre el local i les instal·lacions.  

Aquests són els membres que conformen la nova Junta directiva de l’Ateneu Musical de Cocentaina. Una directiva jove, innovadora i amb ganes de fer treball, buscant la qualitat i nous objectius i funcions per complir. Tot açò serà possible gràcies al treball en equip i amb l’objectiu principal de fer gaudir de la música a tots els nostres, socis, simpatitzants i seguidors de la nostra música.

Neus Blasco

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta