Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Noticies www.ateneumusical.org Noticia Revista Comtat mes de Febrer

Noticia Revista Comtat mes de Febrer

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook

L'Ateneu comença el 2009 a ritme de Vals.


El diumenge 4 de Gener entre les 12 i les 14 hores del migdia la banda de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina va celebrar al Centre Cultural El Teular de Cocentaina la XXI edició del Concert de Cap d´Any, baix la direcció del mestre José Vicente Algado. Oferint la seua millor música és com els musics de l´Ateneu van felicitar el nou any a tots. Eixa felicitació és sobretot especial per als socis de l´Ateneu ja que desde fa uns anys, i ja esta convertint-se en una tradició, el concert de Cap d´Any és un homenatge al soci. Musicalment parlant va destacar per damunt de tot l´actuació de dos joves solistes a la primera part i l´interpretació dels espectaculars valsos vienesos a la segona.


Dos músics formats a l´Escola de l´Ateneu i que triomfen pel món amb els seus instruments van tornar a casa per deleitar a tots els presents. Iñaki Lecumberri Camps amb el clarinet va demostrar la seua virtuositat interpretant el Concierto para clarinete y banda de Oscar Navarro i Josep Maria Olcina i Andrés amb la trompeta va emocionar al públic interpretant dos obres: A Tribute to Harry James i La Macarena.

Abans de començar la segona part els socis de l´Ateneu van donar les gràcies als músics per dedicar-los aquest concert. Per demostrar-los el seu agraiment van fer entrega d´un present. Concretament un oboè nou, instrument molt necessari per a la banda.

El concert va acabar amb les notes dels valsos mes clàssics: Vals de la Suite Masquerade, Voces de Primavera… Però com tots els anys l´Ateneu es va acomiadar del seu public interpretant la Marxa Radetzky de Johan Strauss. En aquesta obra el públic va participar espontaneament portant el ritme de la música amb les seus palmes, acabant amb un aplaudiment general molt efussiu.

Per a posar fí a la primera festa musical de l´any, la Societat va oferir un ví d´honor a tots els assitents en el mateix teatre del Teular.

Els musics de l´Ateneu ja treballen preparant el proxim concert que será el proper 14 de març i el qual tindrá un format de Festival de Bandes.

 


Miguel García Vidal

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta