Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Sílvia Insa Llopis

Sílvia Insa Llopis

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook
Ateneu Musical

Neix en 1977 a Cocentaina (Alacant). Comença els seus estudis musicals al seu poble i posteriorment al Conservatori Superior de Música “Óscar Esplà” d’Alacant amb el professor Francisco Florido on obté Matrícula d’honor i Premi Extraordinari Fi de Carrera en clarinet i música de cambra. Amplia estudis a València amb els professors Joan Enric Lluna i Josep Vicent Herrera, a Barcelona amb Josep Fuster, al Mozarteum de Salzburg amb Alfred Prinz i de clarinet baix amb el professor Henri Bok.


Ha format part de diverses agrupacions de cambra amb les quals ha realitzat nombrosos concerts per tot arreu del territori nacional. També ha estat membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JORVAL) i de l’Orquestra Simfònica de l’Horta Nord (València), alhora que ha estat membre col·laboradora de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE).

Entre els premis obtinguts cal destacar: Primer Premi al V Concurs Nacional de Joves Intèrprets “Ciutat de Xàtiva” (2001) , Primer Premi al IV Concurs d’Intèrprets Solistes de Villar del Arzobispo (1999) , Segon Premi al I Concurs Nacional “Ciutat de Xàtiva” (1997) , Premi Euterpe de la Música 2002, com també el Segon Premi al Concurs Permanent de Juventudes Musicales de España (1999). També va resultar finalista al VI Concurs Internacional de quintets de vent “Henry Tomasi” de Marsella (2011). Va estar becada per la “Caixa de Catalunya” mitjançant els Cursos Internacionals de Torroella de Montgrí (Girona), actuant al Festival Internacional de Música d’aquesta ciutat.

Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya(OBC) , amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (Palau de les Arts Reina Sofia) , i amb la Simfonieta Portaferrada-Peralada (orquestra resident del Festival de Peralada). Des de l’any 2000 és clarinet assistent de solista i clarinet baix de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears “Ciutat de Palma”, com també membre fundador del Quintet de Vent “Lluís Vives”. Ha realitzat enregistraments de cd’s promocionals per a Juventudes Musicales de España i per al Concurs Nacional “Ciutat de Xàtiva”.

Galeria d'Imatges

Calendari d'events

<<diciembre de 2023>>
lunmarmiéjueviesábdom
272829301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1234567

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta