Estas en: Valencià www.ateneumusical.org Ateneu Musical www.ateneumusical.org Fes-te Soci de l'Ateneu Musical Contestà

Fes-te Soci de l'Ateneu Musical Contestà

Comparteix-ho al Facebook Compartir al Facebook


Des dels seus inicis l'any 1985, l'Ateneu Musical compta amb el suport d'un gran nombre de socis que van apostar per col·laborar amb una entitat que es comprometia amb l'educació musical de molts xiquets i jóvens sense perdre de vista el seu objectiu principal: el suport incondicional a la banda que tants projectes tenia.


En l'actualitat ens plena de satisfacció i d'orgull el poder dir que tots ens considerem una gran família i que els èxits aconseguits per la banda són tot un regal per als que amb il·lusió i afecte seguim la seua trajectòria. Prova d'això és el concert que cada temporada la banda dedica molt especialment als socis per a celebrar l'inici d'any com a preàmbul a tots els concerts que s'oferiran al llarg del mateix.


Els socis aprofiten este moment per a deixar constància de la seua col·laboració i regalen a la banda cada any un instrument. Al finalitzar l'acte, es compartix un temps d'alegria i amistat acompanyat d'un vi d'honor. Un bon mode d'iniciar l'any!. Ser soci de l'Ateneu significa col·laborar activa i econòmicament perquè els objectius marcats continuen aconseguint-se a fi d'aconseguir un esplèndid i prometedor futur. Cada any, un dels socis representa a la banda acompanyant-la com "banderer". Tasca que el soci exercix amb gran satisfacció. En el moment de la seua inscripció, el soci rep un carnet que li acredita com a tal i li permet beneficiar-se de nombrosos avantatges com: transport gratuït per a desplaçar-se a concerts o certàmens de la banda, descomptes en viatges culturals o d'oci organitzats per la Societat, descomptes en les entrades a concerts d'orquestres, concerts de cambra o esdeveniments d'interés a que la Societat assistisca o organitze, accedir a la discografia de la banda, etc. Si desitges entrar a formar part d'este col·lectiu, omple les dades que li presentem a continuació i envia'ls per e-mail, o passa't per l'oficina de la Societat Ateneu Musical. T'esperem.


Dades requerides: Nom i cognoms, Direcció, Telèfon, e-mail, Número de compte bancari, Foto grandaria carnet.


Col·laboració: 22 € anuals.


Dades personals del soci
Nom:
Cognoms:
D.N.I.:
Data de Naixement:
Direcció:
Població:
Telèfon:
Telèfon mòbil:
E-Mail:
Dades Bancàries...
Titular del Compte:
Compte Bancari (amb IBAN):

Calendari d'events

<<mayo de 2024>>
lunmarmiéjueviesábdom
29301

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

12
3456789

Accés a la Intranet

www.ateneumusical.org Usuari:
www.ateneumusical.org
www.ateneumusical.org Password:
www.ateneumusical.org Login
www.ateneumusical.org

Ateneu Musical

Ateneu Musical Contesta